ВТОРА УПОТРЕБА

Samsung NP300E5C - втора употреба

Samsung NP300E5C - втора употреба

ПОДХОДЯЩ ЗАИнтернет, музика и филмиСЕРИЯNP300E5CПРОЦЕСОР 2-ядрен, 2.3 GHz, 2MB кешОПЕРАТИВНА ПА..

280.00 лв.

Showing 1 to 1 of 1 (1 Pages)